Om os

Velkommen til On Your Mind

Mit navn er Stine Winther Mygind. Jeg er direktør og medejer af On Your Mind, en virksomhed, som er skabt af hjerteblod og passion for formidlingen af autentiske, inspirerende fortællinger - ligeledes formidlingen af fantastiske og yderst talentfulde artister, der alle har noget på hjerte og som alle - på hver sin unikke vis - tilbyder deres publikum stof til eftertanke og smil på læben.

Hos On Your Mind tilbyder vi et anerledes take på management og booking-branchen. Fokus er nemlig på den individuelle artist, som vi proaktivt arbejder på at få ud over stepperne, så publikum i mødet med vores inspirerende og ikke mindst underholdende artister, kan lade sig røre og underholde - og måske endda tage nye og forfriskende tanker med sig hjem.

Men vi er ikke kun en foredragsvirksomhed, for artisterne hos OYM har meget at byde på. Udover at de alle er foredragsholdere, kan du også her i vores enestående team finde en quizmaster, sanger, konferencier, moderator og DJ - og så tilbyder vi flere forskellige slags workshops. Læs mere om hvad artisterne hver især tilbyder i menuen.

Jeg står altid klar til at besvare spørgsmål og henvendelser. Alt hvad vi udbyder hos OYM, kan tilpasses det individuelle arrangement - også online.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Logo

Hos OYM har vi nogle af de sjoveste oplevelser. Vi har alt fra fordrag og workshops til underholdning til din firmafest.

Virksomhed

  • On Your Mind Aps

  • CVR-nr: 42023108

  • Mail: info@oym.dk

  • Telefon: 40551455

Adresse

  • Charlottenlund Stationsplads 2

  • 2920 Charlottenlund

© 2024 On Your Mind ApS. Alle rettigheder forbeholdes.