Julius Mygind

Julius Mygind

Det blev til en lang og hård rejse ud af misbruget, som kostede ham dyrt på både det psykiske og fysiske helbred. Julius blev som helt ung tvunget til at omlægge sit liv og opbygge sin selvtillid og sit selvværd. Han skulle finde sin egen vej i livet. For Julius blev det afgørende, at gøre en forskel. Han fandt sit livskald, nemlig at bruge sin sårbarhed og historie som inspiration og motivation for andre. I dag er alt Julius’ arbejde koncentreret omkring at hjælpe både unge som voksne med at tage sunde, gode valg - og således bryde de negative tanker og dårlige vaner, vi alle har så let ved at støtte os til. Julius har i flere år holdt adskillige foredrag overalt i landet. Løbende har han uddannet sig som coach hos Sofia Manning. I dag gør han en kæmpe forskel for både sit publikum og sine klienter. Sideløbende har han inden en alder af 30 også nået at gifte sig og få to børn. Julius er en energisk, nærværende og inspirerende foredragsholder med meget på hjerte og stof til eftertanke.

Ydelser

Send forespørgelse og book Julius til dit næste arrangement

Start med at fortælle lidt om dig selv

For at vi kan vende tilbage til dig bedes du udfylde formularen nedenfor. Vi gemmer dine oplysninger fortroligt og bruger dem kun til at kontakte dig.

Logo

Hos OYM har vi nogle af de sjoveste oplevelser. Vi har alt fra fordrag og workshops til underholdning til din firmafest.

Virksomhed

  • On Your Mind Aps

  • CVR-nr: 42023108

  • Mail: info@oym.dk

  • Telefon: 40551455

Adresse

  • Charlottenlund Stationsplads 2

  • 2920 Charlottenlund

© 2023 On Your Mind ApS. Alle rettigheder forbeholdes.