cover image
David Madsen & Julius Mygind

David Madsen & Julius Mygind

Mistrivsel blandt unge er et udbredt problem i vores moderne samfund. Flere og flere unge står over for udfordringer som angst, depression, lavt selvværd, ensomhed og generel mistrivsel. Digitale medier spiller en rolle som medvirkende årsag, idet de unge ofte oplever et konstant pres for at leve op til en urealistisk perfekthedskultur, som ofte afspejles i sociale medier. Dertil kommer en mangel på både fysisk og mentalt nærvær i hjemmet, skolelivet og sociale fællesskaber.

Vores foredrag har til formål at uddanne unge og deres forældre i at anvende digitale medier sundt og ansvarligt. Vi giver dem viden og indsigt i de potentielle konsekvenser af overdreven brug af digitale medier for at fremme trivslen i familier og samfundet som helhed.

Kom med til inspirerende foredrag med coach, forfatter og foredragsholder Julius Mygind samt psykolog David Madsen om emnet digital dannelse og hvordan det kan øge trivslen i familielivet.

Foredragene bygger på en engagerende og coachende tilgang, hvor både unge og deres forældre opfordres til at reflektere kritisk over deres digitale medievaner - både sammen og individuelt. Efter foredragene vil deltagerne tage hjem med værdifulde refleksioner, der vil hjælpe dem med at træffe velinformerede beslutninger om familiens skærmforbrug.

Foredragene præsenterer den seneste viden om opbygningen af sociale medier og computerspil samt hvordan techindustrien anvender adfærdspsykologiske mekanismer med succes på digitale platforme.

Desuden vil foredragene give indsigt i teorier og modeller vedrørende stress, angst og depression samt hvordan disse tilstande udvikler sig over tid.

Du vil også lære om narrativ teori og praksis samt den tredje bølge inden for kognitiv adfærdsterapi med det formål at forstå, hvorfor mennesker kan ende med at bruge skærme i overdreven grad.

Disse foredrag vil give refleksion over dit eget familieliv og hjælpe dig med at træffe velovervejede beslutninger om, i hvilket omfang skærmene skal styre din families hverdag.

Booking

Du kan booke David og Julius til/som:
  • Foredrag
  • Events

Ydelser

Send forespørgelse og book David og Julius til dit næste arrangement

Start med at fortælle lidt om dig selv

For at vi kan vende tilbage til dig bedes du udfylde formularen nedenfor. Vi gemmer dine oplysninger fortroligt og bruger dem kun til at kontakte dig.

Logo

Hos OYM har vi nogle af de sjoveste oplevelser. Vi har alt fra fordrag og workshops til underholdning til din firmafest.

Virksomhed

  • On Your Mind Aps

  • CVR-nr: 42023108

  • Mail: info@oym.dk

  • Telefon: 40551455

Adresse

  • Charlottenlund Stationsplads 2

  • 2920 Charlottenlund

© 2024 On Your Mind ApS. Alle rettigheder forbeholdes.