Christian Degn

Foredragsholder, journalist, konferencier, moderator, quizmaster og DJ…

Introduktion

Introduktion

Vi kender ham fra TV. For gang på gang har den folkekære, charmerende og tårnhøje Christian Degn indtaget rollen som indlevende og humoristisk Tv-vært i adskillige programmer på både DR1 og TV2. Men vejen til skærmen var ikke lige til. For med en sund fornuft og benene placeret godt i den jyske muld var drømmen at lave dybdegående journalistisk. 

Læs mere

Christian arbejde i mange år som journalist, og han blev blandt andet, sammen med kollegaen Stine Skriver, nomineret til den prestigefyldte Cavlingpris for deres afsløringer i programmet ”Kontant”, hvor de væltede en minister under det der blev kendt som Kødskandalen. En dag bød muligheden sig at stå foran kameraet i et andet og lidt ”blødere” format - og her følte Christian sig endnu mere hjemme. Her var der smil, hjerte og godt humør, alt sammen noget, der passede bedre til Christians mind-set. Da døren som Tv-vært først for alvor blev åbnet, var der ingen vej tilbage. Christian fandt sit rette element og her har han brændt igennem lige siden, bl.a. i ”Hammerslag”, ”Hvem vil være millionær”, ”Go’ aften Live” og ”Alt det min far ikke har lært mig” – og Christian har da også været nomineret som årets Tv-vært. Igennem sit liv har Christian taget en masse chancer, hvor han har risikeret at lide nederlag for at opnå sine drømme. Det har ikke været uden personlige og karrieremæssige konsekvenser, men Christian har rejst sig hver gang og taget erfaringerne til sig. Et foredrag med Christian er involverende, rørende, tankevækkende og underholdende.

Referencer

Referencer

BMW Group Denmark: “Vi havde fornøjelsen af Christian som vært til vores ONE BMW/MINI NEXT-event for alle forhandlere og interne hos BMW og MINI i Danmark. Christian havde en ekstraordinær evne til at sætte sig ind i vores verden og formidle budskaberne undervejs. Christian er både en professionel og nærværende vært med en meget vindende personlighed. Vi er glade for, at vi valgte Christian til vores event, hvilket gav dagen et ekstra og positivt twist”, Mette Bøgeskov.

Boligaften med Sparekassen Kronjylland i Ø. Tørslev: “Sparekassen Kronjylland havde fornøjelsen af, at have Christian Degn på ”scenen” til et kundearrangement hvor boligtanker, -drømme, -planer, -forbedringer m.m. var på programmet. Et spændende mix af fakta og ”sjov-viden” fra Christians erfaringer i boligverden, hvilket var noget som kunderne kunne forholde sig til. En succes at kunne samle folk, dele viden og sjove historier, som ”publikum” kan tage med hjem og tænke over. Dertil kommer det, at al planlægning/kommunikation gik nemt og problem frit – de bedste anbefalinger herfra”.

Book nu

Tag kontakt og book Christian Degn til dit næste arrangement.

Book