Caspar Phillipson


Skuespiller, entertainer og konferencier

Introduktion

Introduktion

Caspar Phillipson er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Århus Teater i 1995. Han har gennem sine mangeårig karriere stået på alle landets største teaterscener, herunder også brillieret i flere musicals.

Læs mere

Caspars stemme er helt unik og han ligger da både stemme til adskillige tegnefilm og serier, og så giver han koncerter med bl.a. Radiounderholdningsorkesteret og har indspillet flere plader. Caspar er også en anerkendt skuespiller internationalt, hvor han ofte medvirker i store udenlandske produktioner. For de flestes øjne vil man kunne se en strålende lighed med JFK, som Caspar da også ofte optræder som, både i store Hollywood-produktioner, men også til både private og offentlige arrangementer. Caspar er en fuldstændig fortryllende entertainer og kan bookes til både privat og offentlige arrangementer, såvel som konferencier. Udvalg af tidligere arrangementer: BINGO BAR med Lise Baastrup (for bl.a. Novo Nordisk og Chr. Hansen A/S) Konferencier ved UN Games 2022 Konferencier for Good Food Group JFK-tale ved 4. juli på Rebild Bakker Koncerter på plænen i Tivoli

Late Night Show

Caspar Phillipson brillierer med sit anmelderroste Late Night Show. Her tager Caspar publikum ud på en musikalsk rejse med masser af fællessang og med underholdende historier fra sit skuespillerarbejde, hvor han ofte medvirker i store Hollywood-produktioner – og ofte som JFK. Caspar kommer med sit syn på den aktuelle politiske situation og på verden generelt med et humoristisk og skarpt billede af de udfordringer vi alle står over for. Som publikum går man opløftet og glad fra LATE NIGHT SHOW - for, som Caspar Phillipson afslutningsvis siger: “Når man står i lort til halsen - så nytter det ikke at hænge med hovedet”

Book nu

Tag kontakt og book Caspar Phillipson til dit næste arrangement.

Book