André Babikian

Skuespiller, ICF certificeret coach og foredragsholder.


André Babikian

André Babikian

Skuespiller, ICF certificeret coach og foredragsholder.

Skuespiller, ICF certificeret coach og foredragsholder.

Introduktion

Introduktion

André Babikian er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Han fik sit folkelige gennembrud i 2009 med Tv-serien Livvagterne. Serien kørte over to sæsoner på DR1, og vandt bl.a. den internationale Emmy-pris for bedste dramaserie. 

Læs mere

Men André havde allerede 5 år tidligere lagt kimen til en anden levevej. André oplevede nemlig i årene efter han blev færdig som skuespiller fra Statens Teaterskole massiv arbejdsløshed og gik i den periode gennem mange svære selverkendelsesprocesser med depression og stres. Processer som i sidste ende endte med, at han tog den radikale men befriende beslutning, at forlade skuespillet og hellige sig arbejdet med de menneskelige udfordringer, som vi alle støder på i livet. Som barn af en tereaputfamilie lå den levevej ham heller ikke fjernt. Med andre ord valgte André aktivt at tage ansvar for sit liv og blive sin egen lykkes smed. Han uddannede sig som ICF Certificeret coach fra CTI i London og tog efterfølgende en Master fra Copenhagen Coaching Center. I dag har André mere end 15 års erfaring i at træne erhvervsledere over hele verden i præsentationsteknikker og klassiske ledelsesdiscipliner. Derudover holder André foredrag over hele landet. André er også medejer og daglig leder af den populære og prisvindende restaurant H15 i København – og så er han alenefar til tre. André kom stærkt tilbage i danskernes bevidsthed i 2020, da TV2 hitserien Sommerdahl sendte første sæson. Her spiller André en af de bærende roller og overfor sin gode ven, både privat og i serien, Peter Mygind. Et foredrag med André er en kæmpe motivation udi at leve livet fuldt ud og i hvordan modgang kan vendes til medgang.

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book André Babikian til dit næste arrangement.

Book

Læs mere

André Babikian er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Han fik sit folkelige gennembrud i 2009 med Tv-serien Livvagterne. Serien kørte over to sæsoner på DR1, og vandt bl.a. den internationale Emmy-pris for bedste dramaserie. Men André havde allerede 5 år tidligere lagt kimen til en anden levevej. André oplevede nemlig i årene efter han blev færdig som skuespiller fra Statens Teaterskole massiv arbejdsløshed og gik i den periode gennem mange svære selverkendelsesprocesser med depression og stres. Processer som i sidste ende endte med, at han tog den radikale men befriende beslutning, at forlade skuespillet og hellige sig arbejdet med de menneskelige udfordringer, som vi alle støder på i livet. Som barn af en tereaputfamilie lå den levevej ham heller ikke fjernt. Med andre ord valgte André aktivt at tage ansvar for sit liv og blive sin egen lykkes smed. Han uddannede sig som ICF Certificeret coach fra CTI i London og tog efterfølgende en Master fra Copenhagen Coaching Center. I dag har André mere end 15 års erfaring i at træne erhvervsledere over hele verden i præsentationsteknikker og klassiske ledelsesdiscipliner. Derudover holder André foredrag over hele landet. André er også medejer og daglig leder af den populære og prisvindende restaurant H15 i København – og så er han alenefar til tre. André kom stærkt tilbage i danskernes bevidsthed i 2020, da TV2 hitserien Sommerdahl sendte første sæson. Her spiller André en af de bærende roller og overfor sin gode ven, både privat og i serien, Peter Mygind. Et foredrag med André er en kæmpe motivation udi at leve livet fuldt ud og i hvordan modgang kan vendes til medgang.