Nyheder

Ansvarlige voksne – med børn i en digital verden

På baggrund af seneste begivenheder i danske folkeskoler, har David Madsen (psykolog og ekspert i brug/afhængighed af skærme/SoMe fra bl.a. i DR-dokumentaren "Alle hjemme på nettet") og Amanda Lagoni (sexolog, forfatter og parterapeut) lanceret et skræddersyet foredrag med det formål, at støtte lærere og forældre i at skabe en sund relationel kultur blandt vores yngste generation.

Fokuserende på nøgleaspekter som digital ungdom, kropslighed, evnen til at fastsætte grænser, tilbyde omsorgsfuldhed og fremme respektfulde relationer med jævnaldrende, adresserer vores kursus de centrale udfordringer i det at være et ungt relationelt menneske i en digital tidsalder.

Amanda og Davids kombinerede ekspertise tilbyder en dybdegående forståelse og konkrete redskaber, der vil hjælpe lærere og forældre med at reflektere, støtte og fremme en sund kultur blandt vores alles børn og unge.


Dette oplæg har workshop elementer og efterlader forældre og undervisere med håndgribelige redskaber til fortsat at arbejde med at sikre en tryg og sikker barndom og ungdom. På den måde sikrer vi, at den opnåede viden omsættes til praktisk handling. Oplægget kan tilpasses forældre og/eller fagfolk.

Ansvarlige voksne – med børn i en digital verden

"Respektfulde Relationer, krænkelser, grænser og trivsel - både socialt og digitalt”

Dette foredrag dykker ned i essensen af respektfulde relationer og personlig integritet, med særligt fokus på at forebygge krænkelser.

Hvordan undgår vi krænkelser og grænseoverskridende adfærd?

Vi kigger på hvad der er sund og forventelig adfærd i de forskellige alderstrin, og hvornår vi som voksne skal reagere. Kurset behandler desuden det forebyggende aspekt samt hvordan vi håndterer når vores børn oplever eller udviser grænseoverskridende adfærd - enten i relationer eller online, og vi sætter fokus på hvordan vi skaber en kultur, hvor samtalen og trygheden er i højsæde.

Vi udforsker det digitale landskab som en integreret del af emnet og tilbyder praktiske værktøjer til at skabe sunde forbindelser offline og online. Et essentielt foredrag for forældre og alle, der ønsker at fremme trygge og respektfulde relationer i en digital tidsalder.

Vi kommer bl.a. omkring;

 • Sund og forventelig adfærd
 • Sammeligningskulturen, selvværd og kropsværd
 • Grænser, tydelighed og tryghed
 • Forældreansvar og redskaber hertil
 • Samtalen med børn om Grænser og Seksualitet
 • Forståelsen af den digitale påvirkning på grænseoverskridende adfærd
 • Digital mobning
 • Digitale udfordringer, som Porno, grooming og sextortion

Om foredragsholderne

David Madsen er autoriseret psykolog og stifter af psykolog- og lægehuset, Dabeco. Han er børnesagkyndig i Medierådet for børn og unge, samt medlem af netværket, Tech og Trivsel. Han holder foredrag indenfor digital sundhed og er privatpraktiserende psykolog med egen praksis.

Amanda Lagoni er Parterapeut, sexolog, forfatter, foredragsholder og podcastvært. Hun har egen klinik for terapi i København, og er forfatter til flere bøger, bl.a. ; "Voksenkærlighed i børnefamilien" og "At elske er ikke en følelse". Hun afholder bl.a. foredrag på skoler og gymnasier, med fokus på "den almindelige seksualitet".

Logo

Hos OYM har vi nogle af de sjoveste oplevelser. Vi har alt fra fordrag og workshops til underholdning til din firmafest.

Virksomhed

 • On Your Mind Aps

 • CVR-nr: 42023108

 • Mail: info@oym.dk

 • Telefon: 40551455

Adresse

 • Charlottenlund Stationsplads 2

 • 2920 Charlottenlund

© 2024 On Your Mind ApS. Alle rettigheder forbeholdes.