Gå tilbage

Når svarene ligger i dine Celler – transbiologisk traumeterapi

Foredrag med Lars Mygind

I 2006 rejste Lars Mygind på konference i Canada hvor han stiftede bekendtskab med en terapimodel som åbnede helt nye muligheder. På konferencen oplevede Lars at afprøve ”Silent Mind” teknikken som gav ham mere fred i tankerne efter to dage, end 10 års meditation. Lars Mygind blev nysgerrig og efter et kursus i Polen i 2007 oplevede han glæde, lykke, ro, balance, harmoni og fred som en konstant ubesværet undertone i hans dagligdag og hverdagsbevidsthed.

Læs mere

I dag har han sammen med sin partner Hanne Mygind Heilesen og Rosalina Reiter skabt en fireårig psykoterapeutuddannelse med fundament i tankefeltterapi, METAsundhed og Transbiologisk traumeterapi. Hvis du ønsker en anderledes konkret tilgang til terapi er dette foredrag noget for dig. Her fortæller Lars, hvordan alle vores personlige triggere er forankret i cellerne - og hvorfor 99% af alle traumer er opstået før fødsel. Lars vil forklare om hvordan de fleste af os har fælles traumer, og hvordan disse særlige udviklingshændelser før fødsel kan heales og føre til et bedre liv. Transbiologisk traumeterapi repræsenterer et paradigmeskifte i vores forståelse af helbredelse og bevidsthed. Fundamentet er informationer fra cellebiologi, psykologi, spirituel praksis, shamanisme og ingeniørkunnen, samlet i én model som forklarer, hvordan den menneskelige psyke fungerer. Især om hvordan man identificerer triggere og traumer (særligt før-fødselstraumer). Disse før-fødselstraumer influerer stærkt på menneskers bevidsthed og sundhed, og i foredraget gives indsigt i, hvorledes du ved hjælp af helt konkrete aspekter, kan helberede disse traumer og bane vejen for et mere behageligt liv. ”Jeg føler, at transbiologisk traumeterapi indeholder alle de andre terapier jeg har mødt” fortæller Lars Mygind selv om foredraget. Transbiologisk traumeterapi er en inkluderende terapiform, hvor alt der virker bliver brugt og alle bevidsthedstilstande bliver forklaret. Det som gør transbiologisk traumeterapi anderledes er at den udspringer i ønsket om at opnå lykke – ikke at fjerne ubehag, så i stedet for at fjerne tilfældige traumer/ubehag for at få det bedre er målet at sætte klienten i bedre normaltilstand. At terapien er effektiv er Lars Mygind ikke i tvivl om. Han udtaler: ”Jeg føler, at jeg på ni dage helede lige så mange traumer som jeg tilsammen har forløst gennem alle de andre terapisessioner jeg har været igennem de sidste 18 år.”

Foredragets indsigt

- En forståelse af vores celler og biologi, og ikke mindst, hvordan det alt sammen hænger sammen med traumer. - Forløsning af traumer og healing. - Hvordan visse traumer (endda de fleste) er sket fra før-fødsel – og hvorledes disse kan forløses. - Hvordan vi kan skabe mere velbehag og glæde i vores liv.

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Lars Mygind til dit næste arrangement.

Book