Gå tilbage

Mobning og social ansvarlighed

Foredrag med Peter Mygind

Hvorfor opstår mobning og hvordan kan vi komme mobning til livs? I kampen mod mobning er det altafgørende, at fællesskabet er stærkt, for med et stærkt fællesskab er chancen for, at der opstår mobning meget lille. I et stærkt fællesskab tager vi alle ansvar for, hvordan vores medmennesker har det – og netop dét er vejen frem til et mobbefrit samfund.

Læs mere

Tilbage i 2013 lavede Peter TV-programmet ”Myginds Mission” på DR1, hvor han undersøgte trivsel og mobning på en række skoler i Danmark, og resultaterne var rystende... I programmet blev mobbeforsker fra Århus Universitet, Helle Rabølls, interventionsmodel anvendt. Helle har i mange år været Peters inspirator og coach i kampen mod mobning – for dette emne ligger Peters hjerte utrolig nært. Foredraget har Peter holdt over 350 gange. Ifølge ham selv er det et foredrag, han vil holde resten af sit liv – så meget betyder det for ham, at komme mobning til livs. Foredraget er yderst relevant og inspirerer unge, forældre, lærer og pædagoger til at få en større bevidsthed omkring mobning med helt konkrete værktøjer til, hvordan vi kan komme mobningen til livs.

Foredragets indsigt

- Hvad vi hver især kan gøre for at få et bedre fællesskab. - Hvordan vi kan blive bedre til at løse konflikter. - Hvordan vi kan lære at se hinandens forskelligheder som en positiv udfordring i stedet for med modstand. - Hvordan vi kan lære at kommunikere på en ikkevoldelig måde. - Hvordan kan vi skabe et fællesskab uden angst og ensomhed?

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Peter Mygind til dit næste arrangement.

Book