Gå tilbage

Livet, døden og drømmene

Foredrag med Christian Degn

Christian har flere gange stået tæt på døden, ikke mindst i arbejdsrelaterede situationer. For før han fik sit store gennembrud som Tv-vært, fulgte han blandt andet en mand i døden, mens kameraet rullede.

Læs mere

I starten af sin karriere befandt Christian sig ofte tæt på mennesker, hvor livet gjorde ondt og som på tragisk vis blev konfronteret med ulykken. Disse oplevelser har sat sig i Christian og givet ham stof til eftertanke. Oplevelserne har endda været med til at præge hans valg af karriere. For før døden er jo livet. Så hvorfor er det, at vi ofte glemmer, at livet skal leves? Og hvad gør vi med vores drømme, tør vi leve dem ud, eller lader vi blot drømmene bliver i tankerne? Dette er et rørende og reflekterende foredrag, hvor Christian deler ud af sine oplevelser og egne valg i livet – og så er det også et foredrag med både smil og grin.

Foredragets indsigt

- Hvad vi kan lære af mødet med døden. - Hvad der sker med vores drømme, når vi bliver konfronteret med ulykken. - Hvorfor det er vigtigt at drømme og hvorfor vi skal føre drømmene ud i livet. - Hvorfor det er vigtigt at huske glæde og latter i hverdagen.

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Christian Degn til dit næste arrangement.

Book