Gå tilbage

Lad mig bare forsvinde

Foredrag med Mille Eigard Andersen

”Lad mig bare forsvinde” er titlen på en af Milles bøger om emnet spiseforstyrrelse – og foredraget her handler specifikt om spiseforstyrrelser. Det er særligt egnet til behandlingssteder, pårørende og skoler.

Læs mere

Mille kæmpede med en alvorlig spiseforstyrrelse, fra hun var 16 år til ca. 32. I dette foredrag fortæller hun om al kaosset indeni; om det der førte hende ind i spiseforstyrrelsen, om alle årene i madhelvedet og ikke mindst om vejen ud til at blive fri. Mille kalder det ikke at blive rask, og spiseforstyrrelsen skal heller ikke fjernes. Milles syn på og håndtering af spiseforstyrrelsen er nyskabende og anderledes. Hun har en særlig evne til at skabe håb, inspiration og glæde samt helt konkrete og brugbare redskaber. Foredraget tilpasses efter om det er til spiseforstyrrede, behandlere eller pårørende.

Foredragets indsigt

- Hvorfor udvikler nogen en spiseforstyrrelse? - Hvad handler en spiseforstyrrelse om? Hvad ”er” det? - Er der forskel på, om man lider af anoreksi, bulimi eller BED? - Hvordan er hverdagen med en spiseforstyrrelse? - Hvordan bliver man FRI af sin spiseforstyrrelse? - Hvad betyder det der resten skal nydes?

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Mille Eigard Andersen til dit næste arrangement.

Book