Gå tilbage

Kvinde, elsk dine hormoner og bevar din glød og power

Foredrag med Thorbjörg Hafsteinsdóttir

Det betaler sig, fordi de styrer hele universet!

Hormonsystemet er fantastisk og spændende. Vi troede, at vi vidste alt, men det gør vi langt fra. Hele hormonsystemet er i grunden stofskiftet - og stofskiftet er alle de kemiske reaktioner der sker i kroppen; alle de hormoner i tarmen, hjernen, skjoldbruskkirtlen, æggestokke og blærehalskirtel (mænd) og i binyrerne. Alle deltager i at regulere vores fysiske og mentale helbred, immunfunktion, ældningsproces, kalorieforbrænding, fedtforbrænding og kropsvægt.

Læs mere

Der er sindssygt mange ting som påvirker stofskiftet; mad, søvn, bevægelse, at have mening med livet, samvær og hygge, familie, et godt glas vin, kærlighed. Så nej, vi kan ikke give skylden på “lavt stofskifte”, når vi har svært ved at tabe de overflødige kilo, det er mere kompliceret end som så. I øvrigt betragter vi nu vores eget kropsfedt som et organ, da fedtvæv producerer hormoner! Så måske er det ikke en god idé at brænde det hele væk! Overgangen fra før til nu kan være udfordrende, ikke kun på grund af hormonerne og stofskiftet som er under forandring, men fordi hele livet tager en drejning. Hvorhen er op til dig. Foredraget her tilbyder motivation og fejring af hvordan du byder dig selv velkommen på første række.

Foredragets indsigt

- Introduktion til en forståelse af hormoner, stofskifte, vægt og overgangsalder, som mange kvinder oplever begynder allerede i fyrrerne. - Indblik i de forhold, som påvirker stofskiftet. - Hvad du kan gøre for, at gå en harmonisk tid i møde uden drama eller fysiske og mentale ubehageligheder.

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Thorbjörg Hafsteinsdóttir til dit næste arrangement.

Book