Gå tilbage

Kvinde elsk din tarm og få ro på stress!

Foredrag med Thorbjörg Hafsteinsdóttir

Vidste du, at dine bedste stress terapeuter bor i din tarm og i dit hoved - og at de taler sammen! Du er samtalen!

I dette foredrag tager Thorbjörg publikum med en på rejse udi at skærpe vores opmærksomhed på måden, hvorpå vi møder og håndterer stres og modgang i livet. For at kende ophav og årsag til vores stress er vigtigt, men ikke desto mindre er det afgørende, hvordan vi håndterer det uundgåelige.

Læs mere

For når der er modgang i livet, og det sker jo, er det som regel ikke en behagelig oplevelse. Den kan være forbundet med konstant bekymring og katastrofetanker. Vi sover dårligt og er trætte og orker ikke så meget. Vi spiser for lidt sund mad og alt for meget sukker og tomme kalorier, som gør, at vi bliver endnu mere trætte, tager på i vægt, får smerter i led og muskler og problemer i maven. Det bliver en ond cirkel – og den skal brydes! Og det kan den! Med den rigtige mad og specifikke urter, som skaber ro på stresshormonerne, med de gode fedtstoffer, som skaber ro på tankemylder og øger fokus og overblik i hjernen, med den optimale næring til tarmfloraen og fordøjelsen og ved at om-programmere hjernen og erstatte tanker og overbevisninger, som ikke tjener dig, med andre og mere opbyggende historier. Thorbjörg giver publikum inspiration til at ændre rutiner samt hvordan vi reagerer på stress og modstand.

Foredragets indsigt

- Sammenhæng mellem mad, tarm, stress og hjerne og hvad du kan gøre for at bryde cirklen. - Fem super nyttige ting, du kan bruge med det samme, som vil få stresshormonerne til at falde i søvn!

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Thorbjörg Hafsteinsdóttir til dit næste arrangement.

Book