Gå tilbage

Kvinde, elsk din krop - Den er fantastisk og kan mere end du drømmer om!

Foredrag med Thorbjörg Hafsteinsdóttir

Kroppen er et blæret design og hvis vi ønsker det, kan vi lade den forvandle os fra tudsegamle til sunde powerkvinder! For eksempel kan du biokemisk spise dig selv yngre og mere vital for hver bid. Din livsledsager må oppe sig for at følge med!

Læs mere

Vi har indflydelse på hvordan kroppen fungerer. Vi kan målrettet stimulere, nedsætte, genstarte og forny adskillige og forskellige funktioner i kroppens celler og dens biokemiske processer. Lidt smart bliver det kaldt biohacking. Der er mange måder at “hacke” ind i kroppens systemer inklusiv specifikt med mad og ernæring, som påvirker inflammation, får kroppen i ketose og fremmer metabolisk fleksibilitet, med tidsbestemte måltider og forskellige typer af faste, med vejrtrækningsteknikker - og så kan kulden og kolde bade blive vores bedste ven. Biohacking handler derfor i grunden om den påvirkning og respons, vi kan fremkalde i kroppen med bestemte målrettede handlinger.

Foredragets indsigt

- Fire forskellige biohacking interventioner, som kan genopvække det der måske ligger i dvale og fremkalder balance og ro, glæde og lykke, øget fedtforbrænding og fornyelse af celler. - Hvordan du kan skabe et nyt liv med mere vitalitet og en yngre dig.

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Thorbjörg Hafsteinsdóttir til dit næste arrangement.

Book