Gå tilbage

Hvordan skaber vi et fællesskab, vi alle vil være en del af?

Foredrag med Julius Mygind

Igennem mit liv har jeg været en del af mange forskellige fælleskaber. Siden jeg er blevet ældre og er kommet ud på arbejdsmarked. Er det gået op for mig, at vi opfører os næsten på sammen måde i de fælleskaber som vi gjorder da vi var unge.

Læs mere

Jeg ved med sikkerhed, at det sunde fælleskab vil komme først i mål, frem for det fælleskab hvor der ikke er plads til alle. Dette foredrag vil tage fat på de problematikker der kan være i et fælleskab, og hvordan man kan styrke det og arbejde sammen som en enhed fremfor som individualister. Jeg vil tager jer med på en rejse igennem alle mine fælleskaber, og give jer en indsigt i hvordan jeg ville opbygge et sundt og handlekraftigt fælleskab der kommer i mål med det de sætter sig for. Dette foredrag udbydes til forældre og jer, som arbejder med de unge.

Foredragets indsigt

- Sårbarhed er en styrke i et fælleskab - Værktøjer til, at styrke fælleskabet - Et godt grin & en tætte fælleskabs følelse - Hvordan kan vi skabe et fælleskab som kommer i mål med det vi ønsker.

Foredragets indsigt

- Hvilke konsekvenser det har at tage stoffer - Hvordan vi kan hjælpe dem, der er på vej ud af et misbrug -Hvor vi lærer at bede om hjælp - Hvordan vi stopper med at flygte fra det, som er svært og i stedet lære at tage ansvar for os selv og vores liv

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Julius Mygind til dit næste arrangement.

Book