Gå tilbage

Hellere dø som original end ukendt

Foredrag med Christian Degn

Nu har du chancen for at høre den fascinerende historie om Christians rejse fra Råby nordøst for Randers til en af dansk TVs mest populære værter. Fortalt af ham selv. En rejse, der i den grad har været krøllet og inspirerende.

Læs mere

Nogle gange ligger guldet lige for snuden af dig – og uden at du har lagt mærke til det. Sådan var det med Christians fars motto. “Hellere dø som original end ukendt”. I stedet for at gribe sætningen han havde hørt hele sit liv, gik Christian rundt og kæmpede med spørgsmål som, hvordan er du dig selv og personlig på en TV-skærm? Og hvordan finder du modet til at turde vove dig selv - og gå efter drømmene? Men en dag kom han i tanke om sin fars motto. Det blev starten på et TV-eventyr, der foreløbig kulminerer med den populære TV-serie “Alt Det Min Far Ikke Har Lært Mig”, som kørte over skærmen på TV2 i efteråret. Her rejste Christian Degn tilbage til sine jyske rødder, for at lære alt det af far, han ikke havde lært som barn. Christians oplevelser med sin far har inspireret ham på mange parametre og givet stof til eftertanke, både omkring deres relation, men også lært ham, hvor vigtigt det er at bruge tid med sine nære, mens vi har livet sammen. For husker vi børn og forældre at blive ved med at opleve verden sammen, så vi aldrig stopper med at skabe fælles minder? At finde inspiration lokalt i egen baghave gælder ikke kun nyt nordisk køkken, design, musik og tøj. Det gælder også vores liv som mennesker. Vi har mere guld med i bagagen, end vi aner. Foredraget er en kærlig og sjov påmindelse om vigtigheden i at kende sine rødder. Det er både rørende og underholdende – og så er der masser af plads til refleksion og smil.

Foredragets indsigt

- Hvorfor det er vigtigt at kende sine rødder. - Hvorfor det er meningsfyldt at opleve verden på tværs af generationer. - Hvad forældre kan lære af deres børn – og omvendt. - At vi bør prioritere at skabe minder med dem der står os nærmest.

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Christian Degn til dit næste arrangement.

Book