Gå tilbage

DU ikke f**ked Du bare ung

Foredrag med Julius Mygind

Dette foredrag har fokus på udfordringer med skole, Trivsel, selvværd og selvtillid, fremtidsbekymringer, samt mødet med sex og stoffer. Foredraget giver de unge motivationen til at blive den bedste udgave af dem selv.

Læs mere

Jeg oplever i mit daglige virke som foredragsholder og coach, at ovenstående problematikker i stigende og bekymrende grad udfordrer vores unge, ikke mindst som konsekvens af de sociale medier. Mange unge føler, at de har ’forkerte’ tanker, og at ingen kan forstå dem. Foredraget hjælper de unge til at finde deres egen indre stemme og motivationen til at blive den bedste udgave af dem selv, for således at kunne skabe et sundt og solidt ståsted i livet. Som ung har man tendens til at finde nogen, man kan spejle sig i. Med mine værktøjer kombineret med min fortælling, tilbyder jeg de unge en sund, inspirerende og motiverende rollefigur. Dette foredrag udbydes til unge.

Foredragets indsigt

- Hvordan vi får et godt selvværd - Hvordan vi finder lyst og motivation til at blive den bedste udgave af os selv - Hvordan vi alle er unikke præcis som vi er - uden filter - Hvilke værktøjer skal vi bruge for at tage ansvar og håndtere det der er svært - frem for at flygte

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Julius Mygind til dit næste arrangement.

Book