Gå tilbage

Arbejdsglæde og det gode liv – social ansvarlighed er vejen frem

Foredrag med Peter Mygind

Vi bruger størstedelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor er det afgørende, at vores arbejdsliv hænger sammen med, hvad der for os hver især er et godt liv – og omvendt. Det er ikke nødvendigvis let at skabe arbejdsglæde og få det gode liv til at hænge sammen, men ikke desto mindre er det vigtigt. Vi er selv ansvarlige for vores liv og for at skabe et liv, der giver os glæde. Ingen andre kan gøre det for os.

Læs mere

Peter fortæller i dette foredrag om, hvordan vi skaber forandring og går glade på arbejde. Han sætter fokus på nødvendigheden i at kigge indad og betragte vores egen individuelle livstilgang - derudover på vigtigheden i at styrke vores sociale kompetencer samt vigtigheden i at inkludere alle menneske i samfundet. Dette foredrag er både humoristisk og alvorligt. Peter bruger massevis af eksempler fra sit eget liv, krydret med en god portion selvironi, hvilket alt sammen tilbyder håb og motivation til at skabe et liv med mere glæde.

Foredragets indsigt

- Hvorfor god kommunikation er afgørende for et godt fællesskab. - Hvordan vi får transformeret dårlig kommunikation til god kommunikation. - Hvorfor vi bør være opmærksomme på frihed til forskellighed og rummelighed. - Hvorfor arbejdslivet skal hænge sammen med privatlivet.

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Peter Mygind til dit næste arrangement.

Book