Gå tilbage

Alt det med min far

Foredrag med Christian Degn

Det populære Tv-program ”Alt det min far ikke har lært mig” kørte første gang over skærmen på TV2 i 2020. Her rejste Christian tilbage til sine jyske rødder, for at lære alt det af far, han ikke havde lært som barn.

Læs mere

Det blev til en kærlig, lærerig og underholdende oplevelse, som bragte Christian endnu tættere på sin far. For selvom far og søn har mange fællesnævnere, er de også meget forskellige – særligt udi hvordan de håndterer praktiske aspekter i livet. Christians oplevelser med sin far har inspireret ham på mange parametre og givet stof til eftertanke. Alt dette og meget mere om far, er omdrejningspunktet i foredraget. ”Alt det med min far” er en underholdende, rørende og lærerig fortælling om vigtigheden i at lære af hinanden på tværs af generationer og forskellighed. Og i sidste ende, om vigtigheden i at lære om sig selv.

Foredragets indsigt

Emner: - Hvis man bliver hvad man spiser, bliver vi så også, hvad vi tænker? Og tænker du? - Hvad drømmer du om, og hvad skal der til for, at du opnår dine drømme? - Kan du bruge dine nederlag som motivation for udvikling og hvordan? - Kan du være en vinder i dit eget liv uden at opnå succes? Indsigt: - Konkrete og simple værktøjer til at håndtere livets store og små udfordringer på både arbejdspladsen og i privatlivet. - Indsigt i at vende modgang til mental medgang. - Inspiration til at leve livet med håb og gå-på-mod.

Book nu

Book nu

Tag kontakt og book Christian Degn til dit næste arrangement.

Book