Event

Rejsefortællinger med Mads Grundahl på Scandic Sluseholmen

Køb din billet her.

TV-vært og foredragsholder samt manden bag hitprogrammet på TV2 Zulu "Mads til grænsen" er aktuel med foredraget Rejsefortællinger, der går bag om alt det, der ikke blev vist på TV. Mads fortæller også om sin personlige rejse og besøgene rundt omkring i alle verdens afkroge og skjulte kulturer

I foredraget tager Mads os med på sine rejser til de mest fordomsfyldte steder i verden og til områder, som de fleste af kun læser om, og som de færreste af os har besøgt eller endda hørt om. Mads har nemlig altid rejst til verdens yderpunkter med et nysgerrigt sind og med det formål er at nedbryde fordomme og lade os forstå, at så længe vi rejser med åbent sind og stor respekt for lokalbefolkningen og kulturen, så kan man færdes de fleste steder. Foredraget er superunderholdende, inspirerende og ikke mindst, så sætter det gang i rejselysten hos alle blandt publikum.

Som Mads selv forklarer: Det vildeste ved mine rejser er måden jeg fortæller dem på. I Congo og Palæstina elsker forældre også deres børn og sætter pris på tryghed, ligesom alle os her i frikadelle Danmark. Distancen og forskellene mellem os som mennesker er smallere end vi tror, og tit er vores verdensbillede dannet ud fra mediernes til tider mudrede genfortællinger. For de eneste der virkelig ved hvor grænser ligger, er dem som har krydset den.

Så kom ind at hør Mads’ rejsefortællinger til en hyggelig aften med mad og drikkelse på Scandic Hotel (Sluseholmen)

Logo

Hos OYM har vi nogle af de sjoveste oplevelser. Vi har alt fra fordrag og workshops til underholdning til din firmafest.

Virksomhed

  • On Your Mind Aps

  • CVR-nr: 42023108

  • Mail: info@oym.dk

  • Telefon: 40551455

Adresse

  • Charlottenlund Stationsplads 2

  • 2920 Charlottenlund

© 2023 On Your Mind ApS. Alle rettigheder forbeholdes.