cover image
Thomas Grane

Thomas Grane

Uanset om Thomas Grane taler om digitale strategier, medarbejderudvikling og arbejdsmiljø eller en kombination af det hele, efterlader han sit publikum inspireret, motiveret og med fornyet indsigt og viden – og ikke mindst løsninger med løsninger til virksomheden, der kan implementeres med det samme.

Thomas Grane er en sjælden kombination af erfaring, ekspertise og kreativitet inden for forretning, teknologi og detailhandel. Med over 30 års erfaring bringer han et unikt perspektiv til bordet, der fusionerer dybdegående forståelse for teknologi med en passion for mennesker og innovation.

Med en imponerende baggrund inden for ledelse, herunder 10 år i Executive Management i en børsnoteret virksomhed og roller som CIO (Chief Information Officer) og CHRO (Chief Human Resources Officer), har Thomas demonstreret en evne til at navigere i komplekse forretningslandskaber med lethed. Hans ingeniøruddannelse og 15 års erfaring inden for IT-drift giver ham en solid forankring i teknologiens verden, hvilket gør ham til en uvurderlig ressource og stemme, når det kommer til at udvikle og implementere digitale strategier.

Men Thomas er mere end en dygtig leder og ekspert inden for teknologi; han har over 35 års erfaring som professionel musiker og mere end 1000 spillede koncerter bag sig. Det afspejles i Thomas’ måde at tryllebinde sit publikum på med energi og kreativitet. Denne unikke evne til at formidle kompleks teknologisk viden med underholdning og indsigt gør at Thomas til er en standout speaker, motivator og moderator; en unicorn i forretningsverdenen.

Referencer:

Christian Iversen
Group People & Strategy Director

twoHundred Denmark ApS

"Thomas has acted as moderator and keynote speaker at our top-management meetings on several occasions, which has helped to ensure professional content as well as an inspiring, open and honest atmosphere.

Thomas' positive and contributing personality, as well as high communication skills, guarantee to create the right atmosphere and set the right level of quality.

I give Thomas my best recommendations and look forward to continuing my collaboration with him hopefully far into the future."

Vibeke Alhmann

Program Director, IDA

”Man skal turde prøve vilde ting af – det var overskriften på Thomas Granes oplæg på IDAs årlige ledelseskonference Ledelse der styrker i 2023. Og det var en overskrift han i den grad levede op til.

Thomas personificerede sit budskab om at turde prøve vilde ting af. Med begejstring, faglighed og karisma nåede han langt ud over scenekanten og gjorde indtryk på alle blandt publikum, da han satte sig ved sit trommesæt, spillede et nummer og aktiverede publikum.

Thomas leverede et personligt og fagligt stærkt indlæg om samarbejdskultur og autentisk ledelse, som han med sine tydelige leveringer og specifikke pointer gjorde relevant for alle deltagere på konferencen"

Booking

Du kan booke Thomas til/som:
  • Foredrag
  • Moderator
  • Folkemøder

Ydelser

Billeder

[object Object]
[object Object]
[object Object]

Send forespørgelse og book Thomas til dit næste arrangement

Start med at fortælle lidt om dig selv

For at vi kan vende tilbage til dig bedes du udfylde formularen nedenfor. Vi gemmer dine oplysninger fortroligt og bruger dem kun til at kontakte dig.

Logo

Hos OYM har vi nogle af de sjoveste oplevelser. Vi har alt fra fordrag og workshops til underholdning til din firmafest.

Virksomhed

  • On Your Mind Aps

  • CVR-nr: 42023108

  • Mail: info@oym.dk

  • Telefon: 40551455

Adresse

  • Charlottenlund Stationsplads 2

  • 2920 Charlottenlund

© 2024 On Your Mind ApS. Alle rettigheder forbeholdes.