Frederik Svinth

Frederik Svinth

Foredragsholder og iværksætter

Frederik Svinth er foredragsholder med en personlig nerve. Han tager i sine foredrag fat i de eksistentielle ting i tilværelsen, som vi alle er stillet overfor. Venskaber, den gode samtale og ensomhed bliver omfavnet, så alt fra efterskoleelever til erhvervsfolk sidder tilbage forandret og forundret, samt klogere på sig selv og hinanden. Han bringer sig selv i spil og skaber et foredrag med en god blanding af humor, personlig indlevelse og praktiske råd, som med det samme kan omsættes i deltagernes egen hverdag.

"Alt for mange mennesker oplever, at de ikke hører til - en følelse af ensomhed. For bedst at gå til den udfordring, skal vi forstå ensomhed bedre og vi skal forstå hvordan vi skaber relationer, der opfylder vores dybe behov for mennesker"

For at komme ind til kernen af den gode samtale er det vigtigt at vi kan sætte ord på vores tanker. Dette forsøger Frederik at gøre gennem sine foredrag, klummer og samtalespil. Det samme budskab står altid tilbage: Vi skal snakke noget mere sammen. 

Frederik er uddannet Kaospilot og har siden 2012 levet af at holde foredrag, samt udvikle samtalespil og workshops. Han er far til 3 og Gift med Helene. Sammen bor de i en lille landsby på Djursland.

Booking

Du kan booke Frederik til/som:
  • Foredrag

Ydelser

Send forespørgelse og book Frederik til dit næste arrangement

Start med at fortælle lidt om dig selv

For at vi kan vende tilbage til dig bedes du udfylde formularen nedenfor. Vi gemmer dine oplysninger fortroligt og bruger dem kun til at kontakte dig.

Logo

Hos OYM har vi nogle af de sjoveste oplevelser. Vi har alt fra fordrag og workshops til underholdning til din firmafest.

Virksomhed

  • On Your Mind Aps

  • CVR-nr: 42023108

  • Mail: info@oym.dk

  • Telefon: 40551455

Adresse

  • Charlottenlund Stationsplads 2

  • 2920 Charlottenlund

© 2023 On Your Mind ApS. Alle rettigheder forbeholdes.